1 Mayıs 2013 Çarşamba

1 MAYIS KUTLAMA MESAJI






 1 Mayıs, hem Türkiye hem de dünya geneline çözüm için bir ateş yakacaktır. Bu birlik ve beraberlik ateşi, barış şarkıları ve tüm vatandaşlarımızın el ele kenetlendiği bir sevgi çemberi ile tüm dünyaya timsal olacaktır. 

Sorunların çözüme kavuştuğu bir Türkiye'de, her alanda olduğu gibi emekçiler için de daha güzel, daha aydınlık bir gelecek için meydanlarda davullarla, halaylarla, horonlarla bu güzel günü çok daha iyi idrak etmek için bütün vatandaşlarımız yerlerini alacaktır. 

Barışın ve kardeşliğin olmadığı bir yerde her türlü güzellik, gelişim, iyileştirme gölgede kalmaktadır. Bunun için ki, karanlığın dağıldığı bu güzel günlerde ülkemizde 1 Mayıs, özellikle son yıllarda emekçilerimiz için atılan güzel adımlarla çok daha büyük önem ifade etmektedir.

 Türkiye'nin yarınlarına ümit ve huzur verecek olan, toplumumuzu birbirinden uzaklaştıran değil yaklaştıran etkinliklerin damgasını vurduğu nice 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dileğiyle tüm çalışanlarımızı ve emekçilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder