19 Mayıs 2013 Pazar

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJIM...





19 Mayıs 1919’da temelleri atılan kurtuluş mücadelemizin 94. yıl dönümüne ulaşmanın kıvancını, coşkusunu ve heyecanını yaşıyorum....
Her türlü imkansızlık ve zor şartlarda dahi gücünü yitirmeden, omuz omuza hep beraber verilen bu mücadele, başta bu kutsal vatan topraklarındaki her bireyi birbirine kenetlediği gibi, bölgesine ve dünyaya da tarihte eşi ender görülen büyük bir örnek teşkil etmiştir. Bugün millet olarak gençliğe olan inancımız ve umudumuz her zamankinden daha fazladır. 
Tarihine ve milli değerlerini bilen ve  sahip çıkan bir gençliğin yanı sıra birlik ve beraberlik duygusunu tam manasıyla benimsemiş, demokrasinin güzide değerlerine sahip çıkan bir gelecek hepimize güven verecektir...
 Bugün Türkiye’de atılan her adım, verilen her mücadele yarın bu nesiller tarafından kararlılık ve sorumlulukla devam ettirilecektir. 
 19 Mayıs 1919’da ulu önder ATATÜRK ün  yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşi günümüzde bizlere, yarın da gençlerimize ışık tutacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle Tüm İzmirli ve Bucalı dostlarımın Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder